Olen ollut työssäoppimassa Salon liikuntatoimistossa. Olen käynyt seuraamassa erilaisia jumppia ja muita liikuntaryhmiä.

Tiistaina 30.9 olin seuraamssa Paunulassa eläkeläisten tuolijumppaa, sen jälkeen menin uimahalliin katsomaan eläkeläisten tasapainoryhmää. Illalla menin klo. 17 liikuntatoimistolle, ja lähdimme sieltä Marita Säilän, vastuuhenkilöni, kanssa Salon ratsastustallille katsomaan kehitysvammaisten ratsastusta, ja sitten kävin katsomassa erityisryhmien lentopalloa.

Tuolijumpassa oli ihan kivaa, pysytin itse olemaan mukana aika paljon. Vanhusten kanssa oli kiva tehdä "töitä" sillä he eivät valita joka asiasta. Tasapainoryhmä oli aika mielenkiintoinen, koska ne vetäjät, jotka vetivät sitä ryhmää olivat myös eläkeläisiä.

Ratsastamassa oli todella kivaa! Taisin rakastua hevosiin, ja päätin että ratsastan itsekin vielä joskus. Olisi kiva nähdä tämä ryhmä vielä joskus, mutta seuraava on vasta keväällä. Kehitysvammaisia oli mukava seurata, sillä ne olivat tyytyväisiä todella pienestä.

Siinä oli ensimmäinen työssäoppimispäivä. Mukavaa oli ! :)