Torstai 2.10.

Torstaina olin Salohallissa kunnontunnilla. Siellä oli lapsiparkki, johon sai jättää lapset kun äiti oli jumppaamassa. Se oli paras tunti tähän menessä, ellei ratsastusta lasketa. Seurasin 30min äitejä jumppaamassa, ja kyllä tuli hiki jo pelkästä katselustakin ! :D
Sen jälkeen menin katsomaan niitä lapsia, ja ne olivat ihanania! Heti kun sain takin otettua pois, eräs tyttö tuli viereeni, laittoi kädet polvilleni ja sitten hän alkoi kovin selittämään. Mun piti heittää sille palloa ja hän haki sen aina. Oli kiva katsella niitä lapsia touhuamassa, sillä rakastan pieniä lapsia. Lapsiparkissa oli myös muutama opiskelija, ja kyselin heiltä vähän lasten hoidosta. Se tunti loppui aivan liian pian, sillä siellä olisin viihtynyt koko päivän! :)

Illalla pääsin sueraamaan uimahalliin katsomaan lasten uimakoulua. Sitäkin oli kiva seurata, sillä ne lapset näyttivät kaikki hienoimmat temput mulle. Lapsia on ihana seurata. Kyselin myös siltä ohjaajalta, miten ihmeessä hän saa pienet lapset kuuntelemaan ja tottelemaan vedessä, ja vielä hallissa, jossa oli paljon porukkaa. No, hän sanoi, että pitää vaan ottaa kunnon asenne, että ne lapset on saatava kuuntelemaan ja tottelemaan. Hyvin ne totteli! :)

Sen jälkeen menin yläkertaan katsomaan pilatesta. Se ohjaaja oli HIEMA eilainen :D Hän käytti aika karskia kieltä, mutta ehkä se oli siinä kohdassa hyvä. Itsekin mietin mielessä miten niitä tehdään. Oli kiva seurata sitä tuntia, se ohjaaja oli tosi kiva.

Olen todella tyytyväinen viikkoon. :) Sain siitä paljon irti.